torsdag 27 september 2012

Wartagården: Fucktards & Civil Olydnad

CIVIL OLYDNAD känns ständigt bättre och tightare. Aldrig riktigt varit helt min typ av punk men kan ändå uppskatta det. Tralligt med riktigt stabil d-takt. Mycket synkoper och typiskt körvänliga refränger. Hade STREBERS eller ASTA KASK aldrig existerat hade CIVIL OLYDNAD nog faktiskt fyllt det tomrummet ganska bra.


BAD BRAINS har tagit ett rock'n'roll-piller och blivit FUCKTARDS, dock utan lika urballad H.R.-sång. Var på, vad jag tror var, deras andra spelning och tyckte då att det var grymt. Nu hade det ju gått ett tag sedan dess och det var rakt igenom helt djävla fantastiskt bra den här gången. Sjukt tight och snyggt på alla sätt. Gillar att det bara är en gitarr fastän det är mycket som händer med gitarren (melodier/solon/whatever).
Inte för att det tillhörde bandet så att säga, men Jimmys lampskärmsmosh, samt stols-stagedive, gick inte av för hackor heller.


Avslutnings vis är det ju bara till att ännu en gång gratulera Tail Records-Johan som fyllde 30 och som ställde till med det här grymma kalaset. Grattis! Hoppas det blir lika kul nästa år!

Inga kommentarer: